LearnWithOliverMenu  
Gambar nuduhake kutha Eropah sethitik ing mangsa. Kabeh katutup ing salju.

Show Details
Jack seneng mlumpat saka pesawat. Iku hobi sing mbebayani lan larang, nanging katon nyenengake!

Show Details
Sesi parlemen sing isih ana ing ngendi keputusan penting digawe.

Show Details
Sekelompok wong lagi lungguh ngubengi geni ing gunung. Ana sawetara tenda kanthi lampu ing njero.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake pasuryan ing ndhuwur kutha kanthi rong sisi. Siji sisih makili wengi lan dina liyane.

Show Details
Astronot main gitar listrik nalika ana ing angkasa. Bumi bisa katon ing latar mburi.

Show Details
Iki minangka gambar jerapah ing sabana Afrika nalika srengenge srengenge. Ana wit ing latar mburi.

Show Details
Pesta disko klasik 70-an kanthi bal disko gedhe lan wong-wong sing nari.

Show Details
Perang utawa tentrem? Terserah apa sing bakal ditulis ing buku sejarah.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake jam tangan vintage ing lapangan berumput kanthi langit berbintang ing ndhuwur.

Show Details
Pemandangan saka luar angkasa karo Bumi, Jupiter lan planet liyane. Srengenge sumunar ing latar mburi. Jupiter gampang dikenali liwat "Great Red Spot".

Show Details
A possum cute lungguh ing kemul piknik ing wayah wengi. Ana kranjang kebak woh-wohan lan lampion.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake gambar wanita sing nindakake handstand. Latar mburi nduweni tembok sing digawe saka bata biru.

Show Details
Gambar iki nuduhake naga warna-warni sing diubengi awan, lampion abang lan kembang. Naga minangka simbol kuat ing budaya Tionghoa.

Show Details
Gambar iki nuduhake wong lanang lan bocah cilik lungguh ing amben, maca buku bebarengan.

Show Details
Gambar iki nuduhake langit wengi sing warni karo lintang ing alas ing pinggir tlaga.

Show Details
Gambar eerie saka kutha rusak dening perang. Kita bisa ndeleng set ayunan kosong lan bangunan sing ditinggal. Ana cemlorot pangarep-arep nalika alam wiwit ngrebut wilayah kasebut.

Show Details
Kita ndeleng bocah wadon enom lan makhluk asing sing ngadeg ing sinar cahya saka UFO. Padha ing Meadow kembang ing sangisore langit lintang.

Show Details
Loro makhluk sing lucu lan alus kanthi mripat gedhe ing alas gaib. Swasana nggumunake karo kupu-kupu lan jamur sing mencorong. Katresnan sejati iku angel ditemokake, nanging makhluk loro iki kaya-kaya wis nemokake!

Show Details
Iki minangka ilustrasi warna-warni sing nggambarake adegan saka Dina Mati. Kita bisa ndeleng sawetara balung sing nganggo sandhangan tradisional Meksiko. Dheweke nari lan main alat musik.

Show Details
Sing duwe toko ing mburi konter ndeleng wong wadon lan takon apa dheweke butuh bantuan. Pelanggan ngandika: "Aku mung nggoleki. Aku ora pengin tuku apa-apa."

Show Details
Beruang ngelak lungguh ing meja, ngombe bir. Iki minangka pemandangan ruangan kanthi latar mburi gunung sing nggumunake.

Show Details
Gambar wong lanang lan wadon nganggo busana muslim tradisional sing pamit. Sawijining masjid kanthi menara-menara sing khas bisa dideleng ing latar mburi.

Show Details
Kita bisa ndeleng lelungan enom karo tas ransel lan Gentleman lawas karo jenggot nyekeli peta, menehi pituduh. Ana uga gelembung wicara sing ujar: "Wonten ing endi?"

Show Details
Iki gambar robot sing nglukis. Robot kasebut nduweni mata biru gedhe lan antena ing sirahe.

Show Details
Iki minangka gambar bazaar njero ruangan ing Iran. Sampeyan bisa tuku karpet lan rempah-rempah. Wong-wong sing nganggo klambi tradisional katon tuku barang.

Show Details
Iki gambar ayu saka pemandangan alas enchanting. Iku nggambarake jembatan kayu, jamur mencorong lan kunang-kunang.

Show Details
Iki minangka gambar sing apik sing nuduhake lanskap sing subur kanthi pemandangan segara. Garis pantai nduweni tebing sing curam. Omah-omah kasebut nduweni payon abang, khas Madeira.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake roket nalika lagi diluncurake. Mesin kasebut murub kanthi kekuwatan lengkap, nggawe akeh asap.

Show Details
Iki minangka ilustrasi warna-warni. Iki nggambarake makhluk gaib kanthi swiwi kupu sing lungguh ing bangku, maca buku. Ana tangga kayu sing mudhun menyang banyu.

Show Details
Gambar iki nuduhake wong sing nganggo ransel lan kucing ngadeg ing eskalator ing stasiun sepur modern. Stasiun iki resik lan padhang, karo wong munggah lan mudhun ing eskalator liyane.

Show Details
Iki minangka pemandangan wengi sing sepi ing dermaga kanthi kapal sing ditambat. Gunung bisa katon ing latar mburi. Lintang-lintang kerlap-kerlip ing sadhuwure banyu nggawe rasa ayem.

Show Details
Ing gambar iki, ana laba-laba gedhe ing tiang kayu ing pinggir dalan. Ana wong mlaku ing latar mburi.

Show Details
Gambar ireng lan putih nuduhake dalan ing kutha kanthi bangunan dhuwur lan wit tanpa godhong. Loro mobil wis tabrakan lan ana lebu ing ngendi wae. Ana mobil polisi ing latar ngarep.

Show Details
Ing gambar iki, kita weruh wong mlaku mudhun ing trotoar wit-witan. Godhong kasebar ing lemah, nuduhake dina musim gugur.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake kucing kanthi ekspresi konten, lungguh ing ndhuwur kothak layang sing ditutup. Wulu kucing iku oranye. Ing mburi kucing ana sawetara omah.

Show Details
Iki minangka ilustrasi penguin sing nyenengake nganggo topi rajutan lan selendang, ngadeg ing papan selancar. Papan selancar dihias kanthi desain warna-warni.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake pameran kraton sing mewah ing museum. Dominasi latar ngarep yaiku makutha emas sing dihiasi karo macem-macem watu permata.

Show Details
Rocky mlaku munggah ing undhak-undhakan misuwur saka Philadelphia Museum of Art. Gunggunge pitung puluh loro undhak-undhakan. Ing kana uga ana patung Rocky, sing misuwur banget karo turis.

Show Details
Kita ndeleng pemandangan njero ruangan sing ndeleng taman sing subur. Ana lonceng angin, ornamen iwak kayu lan anggrek jambon.

Show Details
"Ora ana sing mokal kanggo wong sing bakal nyoba." - Alexander Agung

Show Details
"Aku ora wedi karo pasukan singa sing dipimpin dening wedhus; Aku wedi karo pasukan wedhus sing dipimpin dening singa." - Alexander Agung

Show Details
Kita juara, ora ana wektu kanggo sing kalah!

Show Details
Kita bisa ndeleng Freddie Mercury ing ngarep mikropon. Dheweke minangka jenius musik sing ana ing panggung flamboyan nemtokake jaman.

Show Details
Gambar kasebut nuduhake wanita Asia enom lungguh ing meja ing restoran. Dheweke nyoba mangan pretzel nanging asin banget!

Show Details
Gambar bocah enom kanthi mripat biru lan eseman sing seneng. Bocahe nganggo kacamata gedhe lan dasi kupu-kupu biru. Dheweke nyekel potlot ing tangan siji lan tumpukan buku ing tangan liyane. Ing mburine ana papan tulis.

Show Details
Bocah loro dolanan dolanan drone.

Show Details
Ana loro pejuang Kung Fu. Dheweke kudu kembar, amarga padha katon kaya!

Show Details
Gambar kasebut nggambarake wong lanang lungguh ing jet pribadi. Wong lanang iku nganggo klambi olahraga kanthi pola flamboyan. Dheweke duwe rambut peteng lan kacamata hitam. Ing sandhinge ana koper.

Show Details
Wong wadon ayu mata coklat lagi nyawang kowe lagi main biola. Dheweke nganggo anting.

Show Details
Tanah gaib kanthi tlaga sing mengkilat. Ana dalan sing digawe saka watu menyang tlaga, kanthi kembang sing mencorong ing saben sisih. Kabeh panggonan katon kaya dongeng.

Show Details
Ana wong sing keren, nyenderake mobil sport. Lurung-lurung dijejeri wit kurma. Ing latar mburi ana gedung pencakar langit lan helikopter.

Show Details
Gambar iki diilhami saka lukisan Gustav Klimt sing misuwur "The Kiss". Wis digawe maneh ing gaya seni piksel. Karya seni kasebut tetep nggunakake nada emas sing apik, lan pasangan kasebut dadi pusat ing rangkulan intim.

Show Details
Wong enom nggantheng ngombe teh. Gaya gambar kasebut diilhami dening Gustav Klimt.

Show Details
Ing latar ngarep, ksatria ngadeg karo pedhang ing tangan, looking menyang kastil. A naga soars liwat langit.

Show Details
Wong wadon sing luwe banget duwe Sunday Panggang ing pub. Ing jejere dheweke ana asu dachshund.

Show Details
Nalika aku ana ing kuburan, aku weruh kucing.

Show Details
Ana jaran ing jero trailer jaran. Iki digunakake kanggo ngeterake kewan ayu iki.

Show Details
Iki minangka foto situs konstruksi kanthi bahan bangunan. Ana mixer semen ing latar ngarep.

Show Details
Sampeyan ngadeg sadurunge gapura gaib ing alas. Gerbang kasebut katon minangka portal menyang alam liya.

Show Details
Gambar asu lungguh ing dhampar nganggo makutha lan jubah.

Show Details
Kancaku ujar manawa minyak atsiri thyme mbantu dheweke mandheg batuk.

Show Details
Wong wadon nganggo klambi ayu. Kita ora bisa ndeleng pasuryane. Ana mawar ing jejere dheweke. Gambar kasebut "matur nuwun".

Show Details
Wong wadon pirang mesem karo topi gedhe. Lapangan kembang srengenge katon ing latar mburi.

Show Details
Master kung fu nduduhake katrampilane!

Show Details
Iku wit lemon cilik. Iku nyata, aku takon sing duwe restoran!

Show Details
Wong mancing ing udan. Iki gambar saka game "Walden", nyoba metu, iku game banget sayah.

Show Details
Gambar saka jembatan London sing misuwur. Kita ndeleng langit lan bis lan mobil ing ngisor. Ana wit-witan ing pinggir dalan.

Show Details
Wong-wong padha antri kanggo Burrito Korea sing paling enak ing London, kalebu wong sing nganggo kacamata sing keren.

Show Details
Iku game platform saka kaping C64 kamulyane. Iku komputer banget populer! Ing game iki sampeyan kudu ngumpulake kabeh tombol lan banjur menyang aman.

Show Details
Loro kucing karo tangan waving. Sampeyan bisa kerep ndeleng ing restoran Cina, nanging padha nemokke ing Jepang.

Show Details
Loro bangunan bisa dideleng ing gambar iki. Salah sawijining bangunan omah kanthi 4 balconies lan liyane katon banget futuristik. Dina iki mendhung.

Show Details
Bocah cilik ing ndhuwur gunung, siap mudhun piste kanthi cepet kaya roket!

Show Details
Ana wong wadon lungguh ing pantai, uga ana prau layar lan sawetara wong sing nglangi ing segara.

Show Details
Klompok antelop ngombe ing bolongan banyu. Dheweke katon kaya klompok sing angel, luwih becik sampeyan nyingkirake!

Show Details
Kathah seagulls ing taman lokal. Paling ora ana sepuluh!

Show Details
Rama Natal ombak kanggo saben wong sing liwat, wong grapyak kuwi! Dheweke ora nyata, nanging mung dolanan kembung.

Show Details
A crane abang gedhe nindakake sawetara karya bangunan. Mesthi nyenengake kanggo ngoperasikake mesin gedhe kasebut!

Show Details
A dalan normal ing London karo ora akeh arep. Sampeyan bisa ndeleng mobil lan bis. Esuk-esuk.

Show Details
Papan pengumuman kanthi wit ing mburi. Ana uga bangunan kanthi garis cuci.

Show Details
Iki minangka menu restoran anyar sing apik banget sing kudu sampeyan coba! Nanging disiapake kanggo ngenteni paling sethithik setengah jam kanggo panganan siap.

Show Details
A burger lan sawetara salad ing siji piring. Lan salad liyane lan croissant karo salmon lan 2 endhog mesem ing piring liyane.

Show Details
Foto sing dijupuk ing mburi pager. Ing mburi sampeyan bisa ndeleng lapangan bal-balan sing akeh manuk.

Show Details
Kita bisa ndeleng pembersih jendhela ing karya. Kita uga bisa ndeleng mobil.

Show Details
Kita ana ing bangunan sing ana papan kanggo ngresiki tangan lan wit Natal.

Show Details
Gambar mangsa sing apik karo aliran cilik. Musim dingin ing Jerman bisa dadi adhem banget!

Show Details
Gambar saka London nalika musim dingin. Wis suwe dijupuk nganggo kamera lawas, mula kualitase ora apik banget.

Show Details
Ana wong nggambar asu ing lemah. Artis sing bener-bener bakat! Dheweke nganggo topi wulu ireng.

Show Details
Kita ndeleng David Li main alat musik gesek ing London. Sampeyan bisa nyumbang dhuwit utawa tuku CD. Ana akeh wong ing kana, kita uga bisa ndeleng bioskop Kakaisaran sing misuwur.

Show Details
Sampeyan bisa ndeleng televisi sing nuduhake wong lungguh ing toko. Ing sisih ndhuwur ana perekam video lawas. Ana uga sawetara foto ing ngisor iki.

Show Details
Papan buletin karo rong jam, pemadam geni, Marilyn Monroe lan sawetara liyane.

Show Details
Wong gundul sing katon rada ora seneng. Ana ketel ing ngisor. Aku wonder kanggo apa tombol.

Show Details
Ing kene akeh manuk. Angsa, bebek lan geese. Ati-ati karo geese, padha bisa ganas!

Show Details
Mesen lan mbayar kebab sampeyan ing kene. Ana wedhus utawa pitik. Sampeyan bisa nambah mustar utawa ketchup.

Show Details
Macem-macem barang ing ngarep omah kayata manuk, mercusuar, kepik lan kincir angin.

Show Details
Iku mangsa, salju tiba. We ndeleng kafilah karo kere. Ing njero ana wong sing streaming video game ing YouTube!

Show Details
Iku gambar saka loteng. Wit-witan ditutupi salju. Ana bangunan liyane ing sisih liyane.

Show Details
Dekorasi Natal karo lilin, kembang, cones pinus lan oranye.

Show Details
Ana terwelu lan trampolin karo bal ing taman wong.

Show Details
Telung bocah wadon lagi mulih utawa menyang toko es krim sing paling cedhak, sapa ngerti?

Show Details